INFORMATIE

De kampvuurconcerten zijn persoonlijke concerten van topartiesten in een sprookjesachtige setting. Met een kasteel op de achtergrond, midden in het bos geniet je van pure muziek.

Je parkeert je auto (parkeerkosten inbegrepen in je ticketprijs), loopt door het kasteel en komt uit in 2 prachtige tuinen. In de concerttuin is een fantastisch food court. Je ziet vuurkorven, een podium, barren en geniet zittend of staand van persoonlijke concerten. Topartiesten nemen je mee op een intieme muziekreis.

In de FAQ beantwoorden wij de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust op info@kampvuurconcert.nl

Op naar onvergetelijke kampvuurconcerten!

OVER ONS

Samen met de leukste mensen van Kasteel Groeneveld, ruim 20 top leveranciers en tientallen super vrijwilligers organiseren wij de kampvuurconcerten. Wij zijn Brenda Leusink en Robin Lefeber. De kampvuurconcerten zijn ontstaan aan de keukentafel. Vanuit liefde voor de muziek bij het vuur.

Alain Clark omschreef de kampvuurconcerten tijdens de eerste editie als Woodstock. Waar wij ons best voor doen is artiesten een plek te geven waar ze zichzelf mogen zijn en zich muzikaal laten zien in hun puurste vorm. Zodat bezoekers een onvergetelijke avond leveren. De natuur, het kasteel op de achtergrond, prikverlichting: het draagt allemaal bij aan de magische sfeer van de kampvuurconcerten.

PARTNERS

Heel blij zijn wij dat we dit jaar samenwerken met Heineken en de Generaal in Baarn die ons voorzien van koele dranken en een fantastisch food court.