Kampvuurconcert presenteert: magische muziekavonden om nooit meer te vergeten!

Op 17, 18 en 19 juni wordt de tuin van Kasteel Groeneveld omgetoverd tot kampvuurfeesten met de allerleukste artiesten. Warm je aan de kampvuren, geniet van persoonlijke optredens en de bijzondere sfeer in de kasteeltuin.

p.s. Overnachten in de omgeving? Check het aantrekkelijke arrangement van Ernst Sillem Hoeve.

Wanneer zijn de kampvuurconcerten?

Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022.

Waar zijn de kampvuurconcerten?

In de tuin van Kasteel Groeneveld in Baarn.

Wat is het verschil tussen een regulier en VIP ticket?

De prijs en wat je ervoor krijgt 😉 Een regulier ticket geeft je toegang tot de kasteeltuin met kampvuur food court en natuurlijk de persoonlijke optredens. Het is een staticket. Het VIP ticket geeft je diezelfde toegang, maar is een zitticket. Rondom het ronde podium is de VIP area. Hier zijn zitplekken (bistrostoelen, bierbanken en hooibalen) voor diegenen met een VIP ticket. Daarnaast krijg je bij een VIP ticket een welkomstdrankje, lekkere hap en dekentje cadeau.

Een regulier ticket kost €39,- en een VIP ticket €75,-. Bij beiden komt €2,50 servicefee.

Waar kan ik overnachten?

Hotel Ernst Sillem Hoeve is een sfeervolle locatie gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van de Lage Vuursche op nog geen 10 minuten rijden van Kasteel Groeneveld. Je kunt zorgeloos het concert bezoeken, want voorafgaand serveren zij een 2-gangenmenu. En het leuke is: ze hebben een aantrekkelijk arrangement voor alle bezoekers gemaakt. Check hier en boek snel.

Wil je het helemaal relaxed maken? Boek dan de hotel shuttle! Die brengt je rechtstreeks naar het concert. Bij terugkomst kun je in de bar nog even nagenieten met een drankje en de volgende dag van een uitgebreid ontbijtbuffet met live cooking

Ik had vorig jaar tickets. Wat nu?

In de week van 21 maart ontvang je een mail. Reply ons naar welk concert jij wilt en je ontvangt je ticket in je inbox. Toch nog een refund aanvragen? Dit kan tot 1 april 2022.

Wanneer worden de artiesten bekend?

Op 21 maart vind je hier de artiesten die optreden tijdens de kampvuurconcerten. Het wordt tof!

Wat houden de kampvuurconcerten in?

Je parkeert je auto (parkeerkosten inbegrepen in je ticketprijs) en loopt naar de kasteeltuin in het bos. Er is een gezellig kampvuur food court, een prachtig rond podium omgeven door kampvuren en in de kasteeltuin wacht een waanzinnig kampvuurconcert dat je niet snel zal vergeten.

Kan ik gratis parkeren?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid bij de parkeerplaatsen van Kasteel Groeneveld P2 of P3  (een klein stukje lopen). Parkeren is voor eigen risico.

Hoeveel kosten de tickets?

Ticketprijzen voor de kampvuurconcerten zijn € 39,- voor een regulier ticket en € 75,- voor een VIP ticket. Daar komt een servicefee van €2,50 bij. Voor de kampvuurconcerten zijn er een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar. Daarbij zit inbegrepen:

Zitplaats rondom het podium (strobalen, biertafels, bistrostoeltjes)
Welkomstdrankje
Een lekkere hap
Een dekentje

Wat gebeurt er met regen?

De kampvuurconcerten en bosvoorstellingen vinden in de buitenlucht plaats. Wij hopen dus samen met jullie op mooi weer. Regent het, dan gaan de concerten en voorstellingen door. De organisatie reikt poncho’s uit, tot zolang de voorraad strekt. Neem ze voor de zekerheid mee en kleed je op het weer.

Wat houdt een VIP ticket in?

Voor de kampvuurconcerten zijn er een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar. Daarbij zit inbegrepen:

Zitplaats rondom het podium (strobalen, bistrostoeltjes, biertafels)
Welkomstdrankje
Lekkere hap
Dekentje

Hoe lang duurt een kampvuurconcert?

Een uur voorafgaand aan het concert is de kasteeltuin geopend. Bij aanvang van het concert start het voorprogramma. Dat duurt een halfuur. Daarna starten de hoofdartiesten die minimaal 30 minuten optreden. Minimaal 1,5 uur, maar vaak 2 uur live muziek dus.

Wat gebeurt er met onweer of storm?

Met onweer en storm zullen wij het ocncert en de voorstelling af moeten gelasten. Tenslotte willen we dat jullie en wij veilig zijn. We zullen het concert/ de voorstelling dan op een later moment inhalen.

Mag ik foto's maken tijdens de concerten/ voorstellingen?

Luister met je hart, niet met je telefoon. Maar natuurlijk vinden we het ook leuk om de herinnering aan deze avond vast te leggen! Dus… tijdens 1 song aan het begin en 1 song aan het eind nodigen we je uit je telefoon te gebruiken. Ertussen willen we je vragen om ‘m lekker weg te doen. Zodat je heerlijk kunt genieten.

Wil je ons taggen met #kampvuurconcert? Selfiesticks zijn helaas niet toegestaan, omdat we willen dat ook degene achter jou, kan genieten. Professionele video en fotoapparatuur zijn niet toegestaan. Pers kan zich melden voor een persaccreditatie via info@kampvuurconcert.nl

Is er een minimumleeftijd?

Bij de kampvuurconcerten zijn volwassenen en jongeren onder de 16 jaar meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. Bij de bosvoorstellingen geldt geen minimumleeftijd. Let op: iedereen van 1 jaar en ouder heeft een ticket nodig. 

Zijn mijn plekken gereserveerd?

Nee. Het is vrije sta en zit en je kunt dus staan of  plaatsnemen waar je wilt. 

De VIP plekken zijn vanzelfsprekend voor diegenen die een VIP ticket aangeschaft hebben. 

Mag ik zelf eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen. We hebben een heerlijk aanbod van koele drankjes en lekkere happen voor je. Bij temperaturen boven de 30 graden mag je zelf water meenemen.

Zijn de concerten en voorstellingen rolstoelvriendelijk?

Kasteel Groeneveld en de kasteeltuin waar de kampvuurconcerten en kids shows plaatsvinden zijn toegankelijk voor rolstoelen. Meer dan welkom dus!

Worden er opnames gemaakt tijdens de kampvuurconcerten?

Tijdens de kampvuurconcerten worden er opnames gemaakt voor het tv-programma VUUR dat in oktober/ november 2022 op RTL4 en Videoland wordt uitgezonden.