Skip to content
Waar muziek & vuur samenkomen!
Veelgestelde vragen Kasteel Heeswijk
Algemeen
Veelgestelde vragen Kasteel Heeswijk
Algemeen

Om 17 uur is het kasteel en heerlijke food court geopend. Kom lekker avond eten!

Het voorprogramma start om 20.30 uur. De hoofartiesten treden vanaf 21 uur op tot 23 uur, maximaal 23.30 uur.

Kaartkopers ontvangen, wanneer je hier toestemming voor gegeven hebt, in de aanloop naar het concert mails met meer informatie.

Met een regulier ticket heb je een staplek. Natuurlijk mag je ook plaatsnemen op het gras of op de stenen. Het is in geen gevallen toegestaan stoelen mee te nemen. Je mag wel een plaid of een opvouwbaar krukje meenemen, mits voldoende ruimte om deze te plaatsen en mits voldaan aan onze (huis-) regels. Zie ook de vraag “Mag ik een stoel of krukje meenemen?’.

Met een VIP ticket heb je een zitplek in de eerste cirkel rondom het podium. Je wordt ontvangen bij een aparte VIP balie en krijgt een polsbandje en plaid. Het concertplein binnenwandelend ontvang je een welkomstdrankje en je hebt toegang tot de exclusieve VIP-bar.

Ja, er is gratis parkeergelegenheid op P1. De organisatie zet verkeersregelaars in en bewegwijzering wordt verzorgd.

P1: Parkeerterrein (overkant Kasteel)
Adres: Kameren 10, Heeswijk-Dinther

Een Kiss & Ride wordt georganiseerd bij het Kasteel. Deze is voor iedereen te gebruiken, maar in het bijzonder voor mindervaliden. Vanaf de Kiss & Ride is het nog 3-5 minuten lopen naar de registratie. Vragen? Mail ons gerust op info@kampvuurconcert.nl

NB: Als er heftige regenval plaatsvindt, zal het parkeerterrein naar een hoger gelegen weiland in de omgeving verplaatst worden en is het 5 minuten langer lopen richting kasteel. Is ook dat weiland niet voldoende goed om auto’s op te parkeren, zal er geparkeerd worden op een bedrijventerrein in de omgeving en zal de organisatie pendelbussen regelen. De kosten voor deze pendelbus zijn dan voor rekening van de bezoeker.

Nee, er is geen echt kampvuur, wel een echte kampvuursfeer. Die sfeer proberen wij in alles door te laten klinken en voelen. Maar… wij willen een veilig evenement organiseren. En daar past geen echt kampvuur bij. Omdat wij ook mensen met longproblemen de kampvuursfeer willen laten beleven, staan er op het concertterrein alleen gashaarden.

Plaids en een opvouwbaar krukje  met een maximale uitgevouwen afmeting van 40 x 40 cm (lengte/ breedte) en maximale zittingshoogte van 40 cm hoogte zijn toegestaan. (Tuin-)stoelen, opblaasbare items, krukjes of andere zit items groter dan deze afmetingen zijn niet toegestaan.

Plaids
Voor plaids nemen wij geen maximale afmetingen op, maar vragen wij om sociaal gedrag. Het kan zijn dat medewerkers van de Kampvuurconcerten vragen om de plaids dichter naar elkaar toe te schuiven of iets te verkleinen, zodat iedereen voldoende ruimte heeft om te genieten.

Controle
Bij twijfel over de juiste afmetingen kan bij de registratie het meegenomen krukje worden opgemeten. Zijn de afmetingen minder of hetzelfde als hierboven gemeld, kun je ermee naar binnen. Is dat niet het geval, verzoeken wij je het meegenomen krukje in de auto te plaatsen of – voor eigen risico – bij onze registratiebalie achter te laten.

Waarom zulke strenge regels en controle?
Omdat we iedereen gelijk willen behandelen, omdat we vorige editie enkele klachten ontvingen van mensen die zich niet aan de regels hadden gehouden en andere bezoekers dit niet fijn vonden. Wij beogen een plek waar mensen kunnen zitten en staan hoe zij willen. Officieel is een regulier ticket een staplek. Dat betekent dus ook dat als iemand voor jou gaat staan/ dansen dit toegestaan is.

Ja, we willen je vragen om vooraf je tickets te personaliseren. Dit doen wij om ongewenste handel in tickets te voorkomen. Hoe je dit doet, lees je hier.

Maar natuurlijk! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een smartphone. Wil je ons taggen met @kampvuurconcert? Selfiesticks zijn helaas niet toegestaan, omdat we willen dat ook degene achter jou, kan genieten. Professionele video en fotoapparatuur zijn niet toegestaan. Pers kan zich melden voor een persaccreditatie via info@kampvuurconcert.nl

p.s. Luister met je hart, niet met je telefoon is een tekst die wij regelmatig gebruiken. Omdat we het iedereen gunnen om die echte kampvuurbeleving te ervaren.

De kampvuurconcerten vinden in de buitenlucht plaats. Wij hopen dus samen met jullie op mooi weer. Regent het, dan gaan de concerten en voorstellingen door. Neem voor de zekerheid een poncho mee en kleed je op het weer. Paraplu’s zijn niet toegestaan vanwege de veiligheid en om ervoor te zorgen dat iedereen het podium goed kan zien. In onze laatste mailing en op socials informeren wij je over de weersvooruitzichten. Zullen we duimen op een 1e editie met mooi weer?

Met onweer en storm zullen wij het concert  af moeten gelasten. Tenslotte willen we dat jullie en wij veilig zijn. We zullen het concert dan op een later moment inhalen.

Ja!

Voor mensen die slecht ter been of rolstoelafhankelijk zijn, zijn de kampvuurconcerten gelukkig toegankelijk. De route richting concertterrein kent geen trappen, het is toegestaan om op een zelf meegenomen plaid/ opvouwbaar krukje zonder arm- en rugleuning (zie de vraag over stoelen en krukjes) te zitten tijdens het concert. Indien voor een VIP-ticket is gekozen, is een stoel inbegrepen. Een plaats vooraan met een regulier ticket kunnen wij helaas niet garanderen. Alleen als er plek over is, gunnen wij u deze mogelijkheid graag. Dit is pas op de avond zelf duidelijk en kunt u vragen bij onze medewerkers. Het invalidetoilet is gelegen in het Koetshuis van het Kasteel. Indien u een gehandicapten parkeerkaart heeft, kunt u parkeren op de parkeerplaats bij het Kasteel door uw kaart aan de verkeersregelaar te laten zien.

Stuur ons een mail naar info@kampvuurconcert.nl wanneer u vragen heeft en wij u kunnen helpen.

Harde geluiden kunnen bijdragen aan gehoorschade. De kampvuurconcerten houdt zich aan de maximale geluidsnorm zoals deze door de gemeente in de vergunning wordt aangegeven. De artiesten treden tijdens de kampvuurconcerten in een semi-akoestische setting op. Zo zijn er bijvoorbeeld geen harde drums. Wil je voorkomen dat gehoorschade chronisch wordt, adviseren wij je om gehoorbescherming te dragen.

Die hebben we voor je op een rij gezet en vind je hier. Samen maken we er iets moois van.

De Kampvuurconcerten zijn persoonlijke concerten van topartiesten in een sprookjesachtige setting. Met een kasteel op de achtergrond, midden in de natuur geniet je van pure muziek.

Je parkeert je auto (parkeerkosten inbegrepen in je ticketprijs), loopt richting kasteel en komt uit op het voorplein, omgeven door historie en op de achtergrond het prachtige familiekasteel. Tussen de bomen is een fantastisch food court. Je ziet vuurhaarden, een podium, barren en geniet zittend of staand van persoonlijke concerten. Topartiesten nemen je mee op een intieme muziekreis.

Bij de kampvuurconcerten zijn jongeren onder de 16 jaar welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. Onze adviesleeftijd is vanaf 18 jaar. Iedere bezoeker heeft een ticket nodig.

Tickets voor de Kampvuurconcerten koop je alleen via onze officiële website: kampvuurconcert.nl

Koop geen tickets op websites zoals Viagogo, TopTicketShop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, etc. Deze tickets zijn ongeldig. Kijk voor informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Wanneer je je ticket via Ticketswap hebt aangeschaft kunnen wij de geldigheid niet garanderen.

Ja! TV opnames is nog niet bekend, maar zeker weten dat wij de kampvuurconcerten zullen vastleggen. Check voor eerdere edities ons YouTube Kampvuurconcert kanaal voor mooie beelden en registraties. Maar… we willen ook dat jij geniet, dus zullen tijdens het concert niet meer dan 3 nummers per artiest registreren. Tussen de nummers door zal er soms een drone vliegen om prachtige beelden te maken. De vlieg tijd zullen wij zo kort mogelijk houden. Kortom, trek je mooiste kleren aan! 😉

Wil jij niet in beeld? Meld je dan graag voorafgaand aan de concerten bij ons via info@kampvuurconcert.nl en stuur een foto van jezelf mee.

Het is niet toegestaan dieren mee te nemen. Is dit nodig vanwege een visuele beperking? Neem dan contact met ons op via info@kampvuurconcert.nl

Wij snakten naar echte muziek, naar pure verhalen van artiesten, naar buitenconcerten in een bijzondere sfeer. De Kampvuurconcerten zijn aan de keukentafel ontstaan vanuit de behoefte het bijzonder leuk te hebben.

Wat vervelend, we hopen dat je het snel terug hebt. Wij als organisatie verzamelen gevonden voorwerpen tijdens het weekend en geven deze af bij de receptie van Kasteel Heeswijk.

Eenmaal gekochte tickets omzetten naar een andere datum is helaas niet mogelijk.

Er wordt alleen restitutie verleend wanneer een concert wordt afgelast of wanneer een concert wordt verplaatst. In alle andere gevallen wordt er geen restitutie verleend (zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden). Wanneer je niet kunt komen of er is sprake van overmacht wordt er geen restitutie verleend.

Bij de aankoop van je tickets kun je kiezen voor Upgraded Refund Terms. In geval van bijvoorbeeld ziekte, vertraging van vlucht, falen van openbaar vervoer kun je hier gebruik van maken. Alle voorwaarden vind je in het ticketsysteem van Eventix.

Duurzame keuzes maken vinden wij belangrijk. Zo werkten wij afgelopen edities bij Kasteel Groeneveld met statiegeld (de eerste beker ontvang je gratis) en dat scheelde een flinke berg afval. De organisatie rijdt elektrisch en tracht in bedrijfsvoering duurzame keuzes te maken.

Wij houden van de beleving van een kampvuur, maar een werkelijk kampvuur vind je niet tijdens onze concerten. Dat heeft allereerst met veiligheid te maken, maar ook zeker met duurzaamheid. Bij voorkeur werken wij daarom met gashaarden.

Eten & Drinken

Van Zoggel Catering verzorgt gekoelde drankjes en een fantastisch food court met foodtrucks tijdens de kampvuurconcerten. Het exacte aanbod zal in de loop van 2024 duidelijk worden; nu doen de chefkoks inspiratie op voor veel lekkers.

Wat je al wel kunt afnemen bij aankoop van je ticket is een heerlijke kampvuur borrelbox die je bij aankomst kunt ophalen. Er is een rosé en een speciaal bier versie. Info hierover vind je in het ticketing systeem.

Onze partner is Van Zoggel Catering. Bekend in de omgeving, vooral om zijn (h)eerlijke, ambachtelijke producten. Samen met lokale partners zal Daan van Zoggel heerlijk eten en drinken verzorgen tijdens de Kampvuurconcerten.

Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen tijdens de Kampvuurconcerten. Hier kan op gecontroleerd worden door beveiliging, registratie of organisatie. Eten en drinken wordt vervolgens verzocht achter te laten in uw auto, receptie of in afvalbakken. Hierop wordt na het achterlaten geen toezicht gehouden.

Het eten en drinken tijdens de kampvuurconcerten kun je met pinpas, contactloos en op 1 punt contant betalen. Er zal gewerkt worden met munten. Na afloop van het concert is het natuurlijk mogelijk deze “op te maken” maar ook om je geld terug te krijgen van niet opgemaakte munten.

Bereikbaarheid

Kasteel Heeswijk
Kasteel 4
5473 VA Heeswijk Dinther

Per auto: Gebruik op Google Maps navigatie naar Parkeerplaats Kasteel Heeswijk (Kameren 10, Heeswijk-Dinther voor P1). Boven op het viaduct bij afslag Heeswijk-Dinther vanaf de N279 staan banners van Kasteel Heeswijk die de afslag naar de ventweg Kanaaldijk Noord aangeven.

Per openbaar vervoer:  vanaf station Den Bosch – bus 158 richting Veghel, halte Gouverneursweg Kasteel Heeswijk. Kijk op: www.9292.nl.

Ja, er is een fietsenstalling. Wij raden aan zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Back To Top