Skip to content
Waar muziek & vuur samenkomen!
Disclaimer
Kampvuurconcert

Deze disclaimer is bedoeld om de wettelijke verantwoordelijkheden en beperkingen van het bedrijf Kampvuur Concert (“wij”, “ons” of “het bedrijf”) met betrekking tot onze diensten en website te verduidelijken. Door gebruik te maken van onze diensten en het bezoeken van onze website, stemt u in met de voorwaarden en bepalingen zoals hieronder beschreven:

  1. Informatie op de website: De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons uiterste best doen om accurate en actuele informatie te verstrekken, garanderen we niet dat de inhoud op onze website altijd volledig, actueel of foutloos zal zijn. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele fouten of weglatingen in de verstrekte informatie.
  2. Aansprakelijkheid: Kampvuur Concert is niet aansprakelijk voor enige schade, verlies, letsel, kosten of claims die voortvloeien uit het gebruik van onze diensten of website, inclusief, maar niet beperkt tot, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade.
  3. Externe links: Onze website kan links naar externe websites bevatten voor uw gemak en informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe websites. Het bezoeken van deze links is op eigen risico.
  4. Intellectueel eigendom: Alle inhoud op onze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en multimedia, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om deze inhoud te kopiëren, reproduceren of distribueren zonder onze uitdrukkelijke toestemming.
  5. Wijzigingen: We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Door gebruik te maken van onze diensten en website, stemt u in met de voorwaarden van deze disclaimer. Als u het niet eens bent met enige bepaling in deze disclaimer, raden wij u aan onze diensten en website niet te gebruiken. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de contactinformatie op onze website.

Back To Top