VEELGESTELDE VRAGEN

Algemeen

Wat zijn de tijden van het kampvuurconcert?

Om 17 uur is het kasteel en heerlijke food court geopend. Kom lekker avond eten! Het voorprogramma start op donderdag, vrijdag en zondag om 20.30 uur, op zaterdag om 19.45 uur. De hoofartiesten treden vanaf 21 uur op tot maximaal 23 uur (op zaterdag vanaf 20 uur).

Kaartkopers ontvangen, wanneer je hier toestemming voor gegeven hebt,  in de aanloop naar het concert mails met meer informatie.

Kan ik gratis parkeren?

Ja, er is gratis parkeergelegenheid op P1 t/m P4. Voor P4 dien je zo’n 10 minuten te lopen. De organisatie zet verkeersregelaars in en bewegwijzering wordt verzorgd.

P1: Parkeerterrein Kasteel Groeneveld
Navigeer naar: Groeneveld 2, 3744 ML Baarn

P2: Parkeren aan de rechterkant van de Ravensteinselaan
Navigeer naar: Ravensteinselaan, Baarn

P3: Parkeerterrein Nijhof
Navigeer naar: Minervaweg 3, Baarn
p.s. Aan de Hermesweg kunt u ook parkeren

P4: Carpool Baarn
Navigeer naar: Carpool Baarn, Zandheuvelweg

Op P1, P2 en P3 vindt u onze verkeersregelaars die u kunnen informeren waar u op dat moment het beste kunt parkeren.

Mag ik een stoel of krukje meenemen?

Stoelen zijn niet toegestaan mee te nemen, plaids en een opvouwbaar krukje wel. Hierop zal gecontroleerd worden.

Omdat hier veel vragen over komen hierbij een verduidelijking. Een krukje heeft geen rugleuning of armleuning.

Helaas moeten wij iedereen met een stoel die bij de registratie aankomt, verzoeken deze achter te laten in eigen auto. 

Mag ik foto's maken tijdens de concerten?

Maar natuurlijk! Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een smartphone. Wil je ons taggen met @kampvuurconcert? Selfiesticks zijn helaas niet toegestaan, omdat we willen dat ook degene achter jou, kan genieten. Professionele video en fotoapparatuur zijn niet toegestaan. Pers kan zich melden voor een persaccreditatie via info@kampvuurconcert.nl

Wat gebeurt er met regen?

De kampvuurconcerten vinden in de buitenlucht plaats. Wij hopen dus samen met jullie op mooi weer. Regent het, dan gaan de concerten en voorstellingen door. De organisatie reikt poncho’s uit, tot zolang de voorraad strekt. Neem ze voor de zekerheid mee en kleed je op het weer. Paraplu’s zijn niet toegestaan vanwege de veiligheid en om ervoor te zorgen dat iedereen het podium goed kan zien.

Wat gebeurt er met onweer of storm?

Met onweer en storm zullen wij het concert  af moeten gelasten. Tenslotte willen we dat jullie en wij veilig zijn. We zullen het concert dan op een later moment inhalen.

Zijn de kampvuurconcerten rolstoeltoegankelijk?

Ja!

Voor mensen die slecht ter been of rolstoelafhankelijk zijn, zijn de kampvuurconcerten gelukkig toegankelijk. Er is een alternatieve route om het concertterrein binnen te komen (zonder trappen), het is toegestaan om op een zelf meegenomen plaid/ opvouwbaar krukje te zitten tijdens het concert. Indien voor een VIP-ticket is gekozen, is een stoel inbegrepen. Het invalidetoilet is via de voorkant van het kasteel toegankelijk. Indien u een invalidekaart heeft, kunt u parkeren bij P1 door uw kaart aan de verkeersregelaar te laten zien.

Stuur ons een mail naar info@kampvuurconcert.nl wanneer u vragen heeft en wij u kunnen helpen.

Is gehoorbescherming aan te raden?

Harde geluiden kunnen bijdragen aan gehoorschade. De kampvuurconcerten houdt zich aan de maximale geluidsnorm zoals deze door de gemeente Baarn in de vergunning wordt aangegeven. De artiesten treden tijdens de kampvuurconcerten in een semi-akoestische setting op. Zo is er bijvoorbeeld geen drums. Wil je voorkomen dat gehoorschade chronisch wordt, adviseren wij je om gehoorbescherming te dragen. 

Wat zijn de huisregels?

Die hebben we voor je op een rij gezet en vind je hier. Samen maken we er iets moois van.

Wat houden de kampvuurconcerten in?

De kampvuurconcerten zijn persoonlijke concerten van topartiesten in een sprookjesachtige setting. Met een kasteel op de achtergrond, midden in het bos geniet je van pure muziek.

Je parkeert je auto (parkeerkosten inbegrepen in je ticketprijs), loopt door het kasteel en komt uit in 2 prachtige tuinen. In de concerttuin is een fantastisch food court. Je ziet vuurkorven, een podium, barren en geniet zittend of staand van persoonlijke concerten. Topartiesten nemen je mee op een intieme muziekreis.

 

Is er een minimumleeftijd?

Bij de kampvuurconcerten zijn jongeren onder de 16 jaar meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. Onze adviesleeftijd is vanaf 18 jaar. Iedere bezoeker heeft een ticket nodig.

Wat is het verschil tussen een regulier een VIP ticket?

Met een regulier ticket heb je een staplek. Natuurlijk mag je ook plaatsnemen op het gras. Het is geen gevallen toegestaan stoelen mee te nemen. Je mag wel een plaid of een opbouwbaar krukje meenemen, mits voldoende ruimte om deze te plaatsen.

Met een VIP ticket heb je een zitplek in de eerste cirkel rondom het podium. Je wordt ontvangen bij een aparte VIP balie en krijgt een polsbandje en plaid. De concerttuin binnenwandelend ontvang je een welkomstprosecco. 

Waar koop ik tickets voor de kampvuurconcerten?

Tickets voor de kampvuurconcerten koop je alleen via onze officiële website: kampvuurconcert.nl

Koop geen tickets op websites zoals Viagogo, TopTicketShop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, etc. Deze tickets zijn ongeldig. Kijk voor informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Wanneer je je ticket via Ticketswap hebt aangeschaft kunnen wij de geldigheid niet garanderen. 

Hoe zijn de kampvuurconcerten ontstaan?

Wij snakten naar echte muziek, naar pure verhalen van artiesten, naar buitenconcerten in een bijzondere sfeer. De kampvuurconcerten zijn aan de keukentafel ontstaan vanuit de behoefte het bijzonder leuk te hebben.

Ik ben iets kwijtgeraakt. Waar kan ik terecht?

Wat vervelend, we hopen dat je het snel terughebt. Wij als organisatie verzamelen gevonden voorwerpen tijdens het weekend en geven deze af bij de receptie van Kasteel Groeneveld. 

Kan ik mijn tickets omzetten naar een andere datum of restitutie krijgen?

Eenmaal gekochte tickets omzetten naar een andere datum is helaas niet mogelijk. 

Er wordt alleen restitutie verleend wanneer een concert wordt afgelast of wanneer een concert wordt verplaatst. In alle andere gevallen wordt er geen restitutie verleend (zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden). Wanneer je niet kunt komen of er is sprake van overmacht wordt er geen restitutie verleend.

Wat doen jullie aan duurzaamheid?

Voor de vuren werken wij met Icelander. Een duurzame kampvuurbeleving. De organisatie rijdt elektrisch en tracht in bedrijfsvoering duurzame keuzes te maken.

Kun je je verzekeren voor annulering van de tickets in bijzondere gevallen?

Bij de aankoop van je tickets kun je kiezen voor Upgraded Refund Terms. In geval van bijvoorbeeld ziekte, vertraging van vlucht, falen van openbaar vervoer kun je hier gebruik van maken. Alle voorwaarden vind je in het ticketsysteem van Eventix. 

Eten & Drinken

Wat is er te eten en drinken voor en tijdens de kampvuurconcerten?

Heineken en De Generaal in Baarn verzorgen gekoelde drankjes en een fantastisch food court met foodtucks tijdens de kampvuurconcerten. Een greep uit de mogelijkheden:

* Verse friet en loaded fries van het Friethoes (vegan saus mogelijk)
* Dynamite koekjes en koffie (vers gebakken op locatie)
* Borrelplanken en burgers van Lindenhoff
* Pulled paddo’s shoarma van de Nieuwe Keuken

Vanaf 17 uur ben je van harte welkom om te komen genieten van goed avond eten, heerlijke snacks en borrelhappen. Er is voor ieder wat wils!

Wie verzorgt het eten en drinken?

Onze partners zijn Heineken Evenementen Service en De Generaal in Baarn. Samen met lokale partners zullen zij heerlijk eten en drinken verzorgen tijdens de kampvuurconcerten.

Is het toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen?

Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen tijdens de kampvuurconcerten. Hier kan op gecontroleerd worden door beveiliging of organisatie. Eten en drinken wordt vervolgens verzocht achter te laten in uw auto, receptie of in afvalbakken. Hierop wordt na het achterlaten geen toezicht gehouden.

Kan ik met pin en/ of contact betalen?

Het eten en drinken tijdens de kampvuurconcerten kun je met pinpas en contactloos betalen.

Bereikbaarheid

Wat is het adres van de kampvuurconcerten?

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn

Wat is de routebeschrijving naar de kampvuurconcerten?

Per auto: vanaf de A1 (Amersfoort – Amsterdam): afslag Baarn-Noord / Soest (afrit 10). Volg de ANWB borden Kasteel Groeneveld. Op de N221 richting Baarn/Soest bij de rotonde neem de 1e afslag naar de (gratis) parkeerplaats van Kasteel Groeneveld.

Per openbaar vervoer: vanaf NS station Hilversum, zie 9292.nl; vanaf NS station Baarn, ongeveer een half uur lopen. Op het station zijn fietsen te huur.

Is er een fietsenstalling?

Ja, er is een fietsenstalling. We raden aan zoveel mogelijk op de fiets te komen.