VEELGESTELDE VRAGEN

Algemeen

Wat houden de kampvuurconcerten in?

De kampvuurconcerten zijn persoonlijke concerten van topartiesten in een sprookjesachtige setting. Met een kasteel op de achtergrond, midden in het bos geniet je van pure muziek.

Je parkeert je auto (parkeerkosten inbegrepen in je ticketprijs), loopt door het kasteel en komt uit in 2 prachtige tuinen. Eén is het heerlijke foodcourt, de ander onze concerttuin. Je ziet vuurkorven, een podium, barren en geniet zittend of staand  van persoonlijke concerten. Topartiesten nemen je mee op een intieme muziekreis.

 

Kan ik gratis parkeren?

Ja, er is gratis parkeergelegenheid op P1 t/m P4. Voor P4 dien je zo’n 10 minuten te lopen. De organisatie zet verkeersregelaars in en bewegwijzering wordt verzorgd.

Waar koop ik tickets voor de kampvuurconcerten?

Tickets voor de kampvuurconcerten koop je alleen via onze officiële website: kampvuurconcert.nl

Koop geen tickets op websites zoals Viagogo, TopTicketShop, Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, etc. Deze tickets zijn ongeldig. Kijk voor informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl.

Wanneer je je ticket via Ticketswap hebt aangeschaft kunnen wij de geldigheid niet garanderen. 

Wat is het verschil tussen een regulier een VIP ticket?

Met een regulier ticket heb je een staplek. Natuurlijk mag je ook plaatsnemen op het gras. Het is geen gevallen toegestaan stoelen mee te nemen. Je mag wel een plaid of een opbouwbaar krukje meenemen, mits voldoende ruimte om deze te plaatsen.

Met een VIP ticket heb je een zitplek in de eerste cirkel rondom het podium. Je wordt ontvangen bij een aparte VIP balie en krijgt een polsbandje en plaid. De concerttuin binnenwandelend ontvang je een welkomstprosecco. Er is een aparte VIP bar voor onze VIP gasten.

Wat gebeurt er met regen?

De kampvuurconcerten vinden in de buitenlucht plaats. Wij hopen dus samen met jullie op mooi weer. Regent het, dan gaan de concerten en voorstellingen door. De organisatie reikt poncho’s uit, tot zolang de voorraad strekt. Neem ze voor de zekerheid mee en kleed je op het weer. Paraplu’s zijn niet toegestaan vanwege de veiligheid en om ervoor te zorgen dat iedereen het podium goed kan zien.

Wat gebeurt er met onweer of storm?

Met onweer en storm zullen wij het concert  af moeten gelasten. Tenslotte willen we dat jullie en wij veilig zijn. We zullen het concert dan op een later moment inhalen.

Mag ik foto's maken tijdens de concerten?

Maar natuurlijk! Wil je ons taggen met @kampvuurconcert? Selfiesticks zijn helaas niet toegestaan, omdat we willen dat ook degene achter jou, kan genieten. Professionele video en fotoapparatuur zijn niet toegestaan. Pers kan zich melden voor een persaccreditatie via info@kampvuurconcert.nl

Hoe lang duurt een kampvuurconcert?

Om 18 uur is het kasteel en food court geopend. Het voorprogramma rond 20.30 uur is een verrasing. De hoofartiesten treden vanaf 21 uur op tot maximaal 23 uur.

Een uitgebreid tijdschema met het complete programma volgt enkele weken voorafgaand aan het concert en wordt op de site gecommuniceerd. Tevens ontvangen kaartkopers in de aanloop naar het concert een mail met meer informatie.

Is er een minimumleeftijd?

Bij de kampvuurconcerten zijn jongeren onder de 16 jaar meer dan welkom onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder. Onze adviesleeftijd is vanaf 18 jaar. Iedere bezoeker heeft een ticket nodig.

Hoe zijn de kampvuurconcerten ontstaan?

Wij snakten naar echte muziek, naar pure verhalen van artiesten, naar buitenconcerten in een bijzondere sfeer. De kampvuurconcerten zijn aan de keukentafel ontstaan vanuit de behoefte het bijzonder leuk te hebben.

Wat doen jullie aan duurzaamheid?

De uitstoot van de vuren compenseren wij. Hierover zijn wij in contact met MilieuCentraal en Trees4All. De exacte uitwerking volgt later in 2023 en zal hier gecommuniceerd worden.

De organisatie rijdt elektrisch en tracht in bedrijfsvoering duurzame keuzes te maken.

Is gehoorbescherming aan te raden?

Harde geluiden kunnen bijdragen aan gehoorschade. De kampvuurconcerten houdt zich aan de maximale geluidsnorm zoals deze door de gemeente Baarn in de vergunning wordt aangegeven. De artiesten treden tijdens de kampvuurconcerten in een semi-akoestische setting op. Zo is er bijvoorbeeld geen drums. Wil je voorkomen dat gehoorschade chronisch wordt, adviseren wij je om gehoorbescherming te dragen. 

Ik ben iets kwijtgeraakt. Waar kan ik terecht?

Wat vervelend, we hopen dat je het snel terughebt. Wij als organisatie verzamelen gevonden voorwerpen tijdens het weekend en geven deze af bij de receptie van Kasteel Groeneveld. 

Wat zijn de huisregels?

Die hebben we voor je op een rij gezet en vind je hier. Samen maken we er iets moois van.

Zijn de kampvuurconcerten rolstoeltoegankelijk?

Ja! Stuur ons een mail naar info@kampvuurconcert.nl wanneer je komt en wij zorgen voor extra informatie. 

Kun je je verzekeren voor annulering van de tickets in bijzondere gevallen?

Bij de aankoop van je tickets kun je kiezen voor Upgraded Refund Terms. In geval van bijvoorbeeld ziekte, vertraging van vlucht, falen van openbaar vervoer kun je hier gebruik van maken. Alle voorwaarden vind je in het ticketsysteem van Eventix. 

Mag ik een stoel of krukje meenemen?

Stoelen zijn niet toegestaan mee te nemen, plaids en een opbouwbaar krukje wel.

Eten & Drinken

Wat is er te eten en drinken voor en tijdens de kampvuurconcerten?

Wijn, bier, fris: je vindt het op ons foodcourt. De komende tijd zal met lokale partners de precieze food line-up ingevuld worden. Binnenkort meer info 😉

Wie verzorgt het eten en drinken?

Onze partners zijn Heineken Evenementen Service en Esgo Kuiper, eigenaar van de Generaal in Baarn. Samen met lokale partners zullen zij heerlijk eten en drinken verzorgen tijdens de kampvuurconcerten.

Is het toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen?

Het is niet toegestaan zelf eten en drinken mee te nemen tijdens de kampvuurconcerten. Hier kan op gecontroleerd worden door beveiliging of organisatie.

Kan ik met pin en/ of contact betalen?

Het eten en drinken tijdens de kampvuurconcerten kun je met pinpas en contactloos betalen.

Bereikbaarheid

Wat is het adres van de kampvuurconcerten?

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn

Wat is de routebeschrijving naar de kampvuurconcerten?

Per auto: vanaf de A1 (Amersfoort – Amsterdam): afslag Baarn-Noord / Soest (afrit 10). Volg de ANWB borden Kasteel Groeneveld. Op de N221 richting Baarn/Soest bij de rotonde neem de 1e afslag naar de (gratis) parkeerplaats van Kasteel Groeneveld.

Per openbaar vervoer: vanaf NS station Hilversum, zie 9292.nl; vanaf NS station Baarn, ongeveer een half uur lopen. Op het station zijn fietsen te huur.

Is er een fietsenstalling?

Ja, er is een fietsenstalling. We raden aan zoveel mogelijk op de fiets te komen.