WOONWARENHUIS NIJHOF

Vergeet de woonboulevards met meer van hetzelfde en skip vooral de emotieloze bouwmarkten. Kom gezellig naar woonwarenhuis Nijhof in Baarn, dé winkel die je inspireert om van je huis je thuis te maken!

De ideale woonwereld bestaat
Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: er is een La Place restaurant, dus de lunch is geregeld. Kortom, met meer dan 80.000 kwalitatieve woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vakkundig advies hebben ze alles in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen.

Woonwarenhuis Nijhof
Minervaweg 3
3741 GR Baarn
Telefoon: 035 5486 111
Website: www.nijhofbaarn.nl
E-mail: info@nijhofbaarn.nl

AFLEVERING 1

Onze styliste Eva trapt deze eerste aflevering af met een bezoekje aan onze afdeling slapen. Want Daan en Charmain willen een rustige, maar toch gezellige slaapkamer. Eva toont daarom de mogelijkheden van boxspring Supreme van M line. Het is dan slechts een kleine stap naar de stijlvolle bedmode op onze Vandyck afdeling.

Vervolgens krijgt het verfassortiment van Pure & Original aandacht, want kleur biedt heel veel mogelijkheden om vuur in je interieur aan te brengen. Datzelfde geldt voor accessoires. Eva laat zien dat je met de collectie van Eva Solo een Scandinavisch statement kunt maken. Ook komt onze projectleider David aan het woord, want wellicht moet er een kastenwand in de slaapkamer geïnstalleerd worden. Tenslotte wordt ook de boormachine van BLACK+DECKER er nog bij gepakt om een schilderij op te hangen. Voor Eva een fluitje van een cent.

Kijk voor meer info op www.nijhofbaarn.nl/vuur

AFLEVERING 2

Opdracht: Rianne en Bas gaan voor een warme en persoonlijke woonkamer. Maar het moet ook praktisch zijn. Onze Eva kiest daarom voor een ruime living met onder andere een designstoel van het Deense merk Bolia. Een andere eyecatcher is de vazenserie Shapes van Serax ontworpen door Piet Boon. Echt Dutch Design. Ook een opvallende verschijning is hanglamp Alara van Lucide.

Een essentieel onderdeel is kleur. Op onze afdeling verf legt Eva uit hoe krijtverf gezellig kan zijn. Bovendien legt ze de glinsterende geheimen bloot van de Elements Collection. Tenslotte wordt er ook een bezoekje gebracht aan onze interieurstyliste Eveline. Ze geeft antwoord op de vraag wat het juiste moment is om interieuradvies in te winnen.

Kijk voor meer info op www.nijhofbaarn.nl/vuur

AFLEVERING 3

Mike wil een interieur dat straalt en blinkt. Maar dan wel met een vleugje vintage. Styliste Eva pakt deze woonuitdaging aan door allereerst de kleur van de muren te bepalen. Met krijtverf van Pure & Original ontstaat een aaibare, fluwelen ambiance terwijl je met Marrakech Walls een stoere betonlook creëert. Over vintage gesproken! Kom je er toch niet uit met kleur? Onze interieurstyliste Eveline helpt je graag verder. Ze geeft alvast een handige kleurtip.

Op onze afdeling meubels ploft Eva neer op een ruime en comfortabele bank van het Duitse kwaliteitsmerk Freistil. Ook wordt een tussenstop gemaakt op onze afdeling verlichting. Eva laat hanglamp Akron van Lucide zien en licht toe dat je via AR-techniek deze lamp kan projecteren in je eigen interieur. Slim en handig! Duizendpoot Eva pakt er ook nog even de 142-delige gereedschapskoffer van Stanley bij.

Kijk voor meer info op www.nijhofbaarn.nl/vuur

AFLEVERING 4

Chanine en Jarno zijn bezig met een uitbouw en willen daarmee een stijlvolle kamer realiseren. Maar gaat dat wel samen met kinderen? Onze styliste Eva is niet voor één gat te vangen en pakt deze woonuitdaging voortvarend aan. Wat dacht je van een ruime relaxbank van Freistil? Duitse degelijkheid, dus kidsbestendig. Dat geldt ook voor de krasvaste Licetto muurverf van Pure & Original. Ook als je ’m tig keer schoonmaakt dan blijft de verf supermat.

Dit wordt aangevuld met accessoires van Eva Solo. Deze hebben een Scandinavische touch en passen daardoor perfect bij Chanine en Jarno. Tenslotte komen we uit op de afdeling vloeren, want wat gaat het worden: een klassieke visgraat, een moderne gietvloer of praktisch PVC?

Kijk voor meer info op www.nijhofbaarn.nl/vuur

AFLEVERING 5

Modern en Scandinavisch. Maar kleuren kiezen vinden Sanne en Tim spannend. Klusje voor Eva. Samen met assistent Robin gaat onze styliste recht op haar doel af. Met een bezoekje aan onze afdeling meubels, want daar wacht een fraaie bank van Freistil om getest te worden. En daar wacht ook stoel The Ocean Chair van Zuiver, gemaakt van afvalplastic.

Eva gaat ook buurten op de verfafdeling om muurverf Licetto van Pure & Original te ervaren. En op de verlichtingsafdeling wordt hanglamp Garve van Lucide gekeurd. Als laatste belanden we in de meubelmakerij. Want als een tafel nog niet bestaat, wordt deze door onze houtkunstenaar Marit op maat gemaakt.

Kijk voor meer info op www.nijhofbaarn.nl/vuur

AFLEVERING 6

“Eva, we willen het licht terug in onze woonkamer. En duurzaamheid vinden we heel erg belangrijk.” Onze styliste Eva weet wel raad met deze wensen van Layla en Jelle. Zoals met de bank Summer van Zuiver. Een Nederlands merk dat laat zien dat design en duurzaamheid hand in hand gaat. Ook de verf van Pure & Original past in dat straatje. Hun frescoverf is een 100% minerale kalkverf en daardoor ecologisch verantwoord.

En wat te denken van Urban Nature Culture? De ultieme drijfveer van dit Nederlandse merk is de liefde voor onze planeet. Daarom past juist dit label zo goed bij Layla en Jelle. Tenslotte komt hanglamp Magali van Lucide aan de orde, deze is namelijk gemaakt van natuurlijke materialen. En passant staat Herman ook nog even in het spotlight, want onze lichtadviseur geeft niet alleen advies, hij hangt de lamp desgewenst ook thuis bij je op.

Kijk voor meer informatie op www.nijhofbaarn.nl/vuur