KIDSSHOW

RIDDER KLAAS EN JONKVROUW PLUKJE KRIJGEN EEN KOEKJE VAN EIGEN DEEG

Ridder Klaas en Jonkvrouw Plukje zijn leerlingen aan de Hofschool. Hier leren ze hoe een Jonkvrouw en een Ridder zich moeten gedragen. Helaas zijn ze over van alles en nog wat enthousiast maar niet echt over leren en werken. Ze worden dus niet gezien als mooi voorbeeld van een Jonkvrouw en Ridder.

Daarom heeft het hof bedacht dat het tijd is voor een koekje van eigen deeg! Alle leerlingen hebben een verrassing gekregen omdat ze aan het einde van het schooljaar wisten hoe ze zich netjes moeten gedragen. Klaas en Pukje hebben dat natuurlijk niet zo goed gedaan en krijgen daarom niets. Ze kunnen alsnog een verrassing krijgen als ze een aantal spannende opdrachten uitvoeren.

Via een zoektocht naar een boek, een reuzenmemoriespel en magische toveropdrachten hopen de twee op een steeds groter cadeau… Zouden ze er iets van leren?

Dit programma bevat een spectaculaire illusie!

DEZE VOORSTELLING IS GESCHIKT VOOR KINDEREN TUSSEN DE 3 EN 10 JAAR. 

OUDERS EN VERZORGERS KOMEN GRATIS MEE đŸ˜‰ (1 PER KIND)

Vanaf welke leeftijd moet ik een ticket kopen?

Kinderen tot 1 jaar komen gratis naar de voorstelling. Vanaf 1 jaar dient een ticket gekocht te worden. Ouders en verzorgers zijn gratis welkom (1 per kind). 

Voor welke leeftijd is deze voorstelling geschikt?

Deze voorstelling is helemaal leuk voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar.

Wat is er mogelijk qua eten en drinken?

Van alles heerlijks. Er is een heus food court waar je onder andere suikerspinnen en popcorn naast heerlijk gekoelde drankjes en goede koffie kunt krijgen.

Hoe lang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt 30-45 minuten.