ZE LEEFDEN NOG LANG

ZE LEEFDEN NOG LANG EN GELUKKIG

Draken, tovenaars, elven, dwergen, prinsen en prinsessen. Ted, een 30-jarige
boekenschrijver, gelooft er maar niks van. Sterker nog, hij haat die zoetsappige verhalen en dan vooral het einde, ze leefden nog lang en gelukkig. ‘Dat bestaat helemaal niet, mensen zouden die rommel niet moeten lezen’, zegt hij dan altijd. Daarom heeft hij een boek geschreven, “Ze leefden NIET lang en NIET gelukkig”, waarmee hij iedereen wil waarschuwen voor de leugens die alle sprookjes volgens hem vertellen.

Wanneer de verhalen over dit nieuwe boek Raponsje’s koninkrijk bereiken, weet ze niet hoe snel ze met Flynn moet vertrekken om de publicatie stop te zetten. Maar hiervoor moet het sprookjeskoppel afreizen naar een wereld zonder magie, waar ze er voor moeten zorgen dat de schrijver gaat inzien dat sprookjes bestaan. Want als mensen niet meer in sprookjes geloven, dan zullen alle sprookjes voorgoed verdwijnen.

Zal het Raponsje en Flynn lukken de schrijver te laten geloven in sprookjes en ware liefde voordat het voorgoed te laat is? Alleen de tijd zal het leren…

DEZE VOORSTELLING IS GESCHIKT VOOR KINDEREN TUSSEN DE 3 EN 10 JAAR.

HELAAS MOETEN WIJ DE KIDS SHOWS VERPLAATSEN VANWEGE DE NIEUWE CORONA MAATREGELEN. IEDEREEN DIE TICKETS GEKOCHT HEEFT KRIJGT BINNEN EEN WEEK BERICHT OVER DE NIEUWE DATA. TOT SNEL!

Bannerwebsitezeleefden
Poortvliet Experience

NU JE ER TOCH BENT…

Kasteel Groeneveld heeft iets leuks. Ga je naar de kindervoorstelling? Dan kun je op vertoon van je toegangsbewijs voor de voorstelling met korting naar de Kabouterhuis-beleving.

Kabouterhuis-beleving
Op de zolder van Kasteel Groeneveld wonen veel kabouters die de geest van kunstenaar Rien Poortvliet vertegenwoordigen.

De beleving is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. De doelgroep is 4 t/m 8 jaar. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar de beleving.

Aanbieding
Volwassenen (maximaal 2 per gezin) mogen gratis mee. Normaal betaalt een volwassene € 6,50 per persoon.

Iedere 12 minuten kan er gestart worden met een gezin. De tour duurt ongeveer 50 minuten. Reserveren voor de beleving kan via deze link. NB: Voor het gebruik van de tablet met kabouterkrimpgroeier geldt een toeslag van € 2,50.

Vanaf welke leeftijd moet ik een ticket kopen?

Kinderen tot 1 jaar komen gratis naar de voorstelling. Vanaf 1 jaar en voor volwassenen dient een ticket gekocht te worden.

Voor welke leeftijd is deze voorstelling geschikt?

Deze voorstelling is helemaal leuk voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar.

Wat is er mogelijk qua eten en drinken?

Voor de kinderen kun je  vanaf 5 juni een leuk en lekker kids plateau bestellen. Voor de volwassenen is er koffie en thee en ook de mogelijkheid een borrel of sweets plateau te bestellen.

Hoe lang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt een halfuur. Daarna is er een meet & greet met de prins en prinses bij het kasteel.