Kampvuurconcerten


Dromen van de zomer, intieme optredens en de warmte van de kampvuren. Waylon, Trijntje Oosterhuis, Alain Clark, Tim Akkerman, Niels Geusebroek en Flemming geven persoonlijke optredens tijdens de kampvuurconcerten.

Wij kunnen niet wachten. Zien wij jou op 17, 18 of 19 juni bij Kasteel Groeneveld?

Welkom

Wanneer je aankomt, parkeer je gratis bij P1 (Kasteel Groeneveld), P2 (Ravensteinselaan of P3 (Nijhof). Het prachtige Kasteel Groeneveld is vervolgens het eerste dat je ziet.

Food court

Nadat jullie tickets zijn gecontroleerd, loop je door het kasteel en kom je uit bij onze food court. Een heerlijke plek waar in ons kampvuurweekend fijne foodtrucks staan. Zoals de BBQ-Smoker waar je lekkere beef, zalm- en vegaburgers op oerbrood kunt krijgen. Of ga je voor de Italiaanse pasta’s bij de pastabar, Mexicaanse messy nacho’s bij Holy Guacamoly of oerfriet in onze frietkraam? Als toetje marsmellows want die mogen tijdens een kampvuurconcert niet ontbreken. Vanaf half 8 ben je hier enorm welkom.

Concerttuin

Uitgegeten? Dan ga je naar links en stap je onze concerttuin in. Op 17, 18 en 19 juni wachten hier avonden om nooit te vergeten. Vanaf een rond podium geven onze artiesten een heel persoonlijk optreden. Met een VIP ticket heb je een zitplek rond het podium, krijg je een welkomstdrankje, lekkere hap en dekentje. De reguliere tickets zijn sta plaatsen.

Om nooit te vergeten

Midden in het bos, met Kasteel Groeneveld op de achtergrond, ervaar je hier de mooiste muziek. We willen je vragen om te luisteren met je hart en niet met je telefoon. Lekker staren in het vuur terwijl je de mooiste muziek hoort van Waylon en Tim Akkerman op (vrijdag) 17 juni, Alain Clark en Niels Geusebroek op (zaterdag) 18 juni en Trijntje Oosterhuis en Flemming op (zondag) 19 juni, in deze unieke concerttuin.